Confidentialitate GDPR

Documentul de mai jos este o informare despre modul in care folosim datele tale si contine explicatii cu referire la ce date folosim, in ce scopuri si pentru cata vreme, cine are acces la ele si care sunt drepturile tale in privinta datelor prelucrate.
 


SC ANGEL ROSE DECOR SRL (denumita in continuare “terragrande..ro”, ”site”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J40/2719/2015, cod fiscal 34194378, telefon 0745.145.764, email contact@terragrande.ro.

Ulterior prelucram datele in vederea livrarii comenzilor inregistrate pe site. Documentul de mai jos este, deci, foarte important, pentru ca el explica de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Te rugam sa il citesti cu atentie, pentru ca ne-am straduit sa explicam aici o serie de principii si concepte utile atat in interactiunea cu siteul nostru, cat si in interactiunea cu mediul online, in general.

Informatii de contact

Email: contact@terragrande.ro

Website: terragrande.ro
 

Potrivit GDPR, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Iată câteva exemple de date cu caracter personal:

 • domiciliul sau reședința cuiva;

 • numărul de buletin, pașaport sau carte de identitate;

 • un IP;

 • silueta cuiva din înregistrările CCTV;

 • După cum se vede, definiția datelor cu caracter personal mai conține câteva elemente importante:

  Datele personale vizează informații privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distincția e importantă pentru că, spre exemplu, numărul de înregistrare de la Registrul Comerțului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci când o adresă de e-mail ori un număr de telefon vizează în mod clar o persoană juridică (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.

  Mai multe informații pentru înțelegerea a ce sunt datele cu caracter personal se pot obține citind Opinia nr. 4 din 2007 privind conceptul de date cu caracter personal, emis de Grupul de Lucru Articol 29.

  Informatiile pe care le colectam

  - informatii furnizate direct de tine, prin intermediul formularelor terragrande.ro (spre exemplu, ca urmare a inregistrarii ca membru al comunitatii terragrande.ro, ca urmare a solicitarii unui serviciu terragrande.ro, ca urmare a comenzilor plasate pe site ori ca urmare a abonarii la newsletterele terragrande.ro).

  Date furnizate de tine, in mod direct

  Folosim aceste date pentru a-ti permite accesul in site si pentru a putea livra produsele si serviciile pe care ai ales sa le primesti (produsul comandat, newslettere etc.). Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care esti parte (ori de cate ori realizezi operatiunile de mai sus, esti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii) sau consimtamantul tau, daca vorbim despre efectuarea de comunicari comerciale catre tine, fara sa fie vorba despre produse si servicii similare pe care le-ai achizitionat deja de la noi, unde suntem indreptatiti sa iti trimitem comunicari comerciale (dar vom continua, in permanenta, sa-ti oferim posibilitatea de a te dezabona de la acel gen de comunicari).

  Nu iti  folosim datele pentru a trimite comunicări de marketing decât dacă optezi în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, te asigurăm că ai o opțiune ușor de folosit pentru a te dezabona (retragere consimțământul) în orice moment, fie în comunicarea însăși, fie contactând-ne prin email sau telefon.

  Utilizarea site-ului terragrande.ro

  Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile siteului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului tau particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

  <font face="'Pangolin', cursive !important;" "="">De asemenea, colectam informatii demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferintele vizitatorilor terragrande.ro.